Am descoperit de ce pierzi la pariuri live mai des decât câștigi | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 10:00
NEWS
You are here: Home / .Salaj / Am descoperit de ce pierzi la pariuri live mai des decât câștigi

Am descoperit de ce pierzi la pariuri live mai des decât câștigi

Am descoperit de ce pierzi la pariuri live mai des decât câștigi

Te numeri printre acei oameni care pierd la pariurile live mai des decât câștigă, nu-i așa? Te-ai întrebat vreodată care sunt cauzele eșecului? Dacă da, îți voi prezenta câteva dintre principalele motive pentru care nu ai succesul pe care ți l-ai dori atunci când pariezi live.

Motivele pentru care pierzi la pariuri live mai des decât câștigi

Primul și probabil cel mai important motiv pentru insuccesul tău atunci când pariezi live este lipsa de concentrare. Mulți dintre pariori nu oferă atenția cuvenită acestui tip de pariere și se bazează doar pe noroc, rezultatele fiind, de cele mai multe ori, negative.

Dacă nu urmărești în direct o partidă, nu te sfătuiesc să pariezi pe ea. O altă greșeală des întâlnită în rândul pariorilor este aceea că aceștia se bazează foarte mult pe statisticile oferite în timp real de agențiile de pariuri. Nu este o abordare complet greșită, însă informațiile oferite necesită câteva clipe până la actualizare și pot fi chiar greșite, de aceea îți recomand să urmărești meciul în timp real.

Dacă nu ești sigur pe ce tip de pariu vrei să îți încerci norocul, mai bine renunți. Atunci când pariezi live trebuie să deții abilitatea de a lua decizii cât mai corecte, într-un timp cât mai scurt. Dacă știi că te pierzi în astfel de momente, ar trebui să te gândești serios dacă parierea în timp real este pentru tine sau nu.

Un alt motiv extrem de important este legat de lipsa autocontrolului. Înainte de a paria în timp real trebuie să-ți creezi o strategie de care să te ții. Dacă îți pierzi controlul atunci când pariezi, riști să-ți golești banca înainte de sfârșitul zilei. Cele mai dese cazuri sunt atunci când pariorii pierd pe o miză și, nervoși fiind, măresc sumele pentru următorul pariu fără a mai ține cont de strategia pe care au avut-o. Din proprie experiență vă spun că, de cele mai multe ori, rezultatele sunt dezastroase. Dacă știi că autocontrolul nu îți este “prieten”, atunci poate ar fi mai bine dacă nu ai paria live.

Sfaturi utile pentru pariuri live

pariurix-sportulardelean-2
Bazându-mă pe motivele enumerate în rândurile de mai sus, m-am gândit să îți prezint câteva sfaturi pentru a avea o șansă mai mare de câștig atunci când pariezi live:


Este bine să urmărești în timp real meciul pe care vrei să pariezi;

Trebuie să fii concentrat la maximum atunci când urmărești partida;

Nu te baza doar pe statisticile oferite de agențiile de pariuri. Acestea pot fi afișate cu întârziere sau pot fi eronate, neintenționat, bineînțeles;

Asigură-te că ești bine informat în legătură cu tipul de pariu pe care vrei să mizezi;

Construiește-ți o strategie bine pusă la punct, de care să te ții indiferent de rezultate;

Asigură-te că nu îți vei pierde controlul în cazul unui eșec;

Nu miza sume de bani mai mari decât îți permiți. Îți recomand ca atunci când îți construiești strategia, să iei foarte în serios acest aspect;

Poate cel mai important sfat: învață din greșelile pe care le-ai făcut în trecut.
Așadar, ți-am prezentat câteva din greșelile pe care le faci atunci când pariezi live și am încercat să vin cu câteva sfaturi utile. Desigur, acestea sunt mult mai multe la număr, însă cele prezentate sunt printre cele mai importante.

Indiferent dacă ești un parior experimentat, începător sau dacă nu ai pariat niciodată în timp real, sper ca aceste sfaturi să te ajute. Dacă faci parte din ultima categorie menționată și nu știi unde și cum să pariezi, îți sugerez să te documentezi cât mai bine cu putință înainte de a începe.

Există multe agenții de pariuri în România la care poți paria live, însă ar fi bine să îți alegi una cu o platformă cât mai prietenoasă și rapidă. Sunt destul de multe case de pariuri care au o ofertă decentă de pariuri live,  însă platforma de pariuri live a celor de la NetBet este una dintre cele mai bune. Oferta bogată de pariuri live a agenției care sponsorizează cel mai titrat club de fotbal din România, constă atât în numeroasele partide incluse din diverse sporturi și ligi, cât și în varietatea tipurilor de pariuri disponibile pentru fiecare dintre evenimentele propuse.

Sper că ți-au fost de folos aceste rânduri și că vei pune în aplicare sfaturile propuse, îți doresc mult succes!

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Adrian BM

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015