Este potrivită agenția Betano pentru tine? | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/04/26 at 2:59
NEWS
Notice: Undefined variable: fea_tags in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/themes/sahifa/includes/breaking-news.php on line 30

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/themes/sahifa/includes/breaking-news.php on line 31

Notice: Undefined variable: sep in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/themes/sahifa/includes/breaking-news.php on line 31

Notice: Undefined variable: fea_tags in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/themes/sahifa/includes/breaking-news.php on line 31
You are here: Home / .Salaj / Este potrivită agenția Betano pentru tine?

Este potrivită agenția Betano pentru tine?

Este potrivită agenția Betano pentru tine?

Notice: Undefined variable: month in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/plugins/wti-like-post/wti_like_post.php on line 399

Notice: Undefined variable: year in /home/sportuls/public_html/sportulardelean.ro/wp-content/plugins/wti-like-post/wti_like_post.php on line 399

Sigur ai auzit de Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015), agenția de pariuri online care a debutat în mod spectaculos pe piața românească de jocuri de noroc în vara anului 2016, însă este oare această casă de pariuri potrivită pentru tine?
Pariorii aleg operatorii de cele mai multe ori pentru că le sare în ochi o ofertă tentantă sau pentru că le place foarte mult interfața platformei de pariuri. Betano stă foarte bine din acest punct de vedere, însă înainte de a lua o decizie este foarte bine să te documentezi de pe site-urile de specialitate. Eu am răsfoit sfaturile de la PariuriX.com legate de acest operator și am descoperit câteva lucruri interesante, care merită să le cunoști înainte de a-ți deschide un cont la această casă de pariuri:

Atenție la condițiile pentru acordarea bonusului de bun venit

Betano este probabil una dintre cele mai atractive agenții de pariuri online, iar bonusul de bun-venit reprezintă unul dintre principalele aspecte la care se uită pariorii. Totuși, au existat cazuri în care anumiți pariori nu și-au primit acest pachet de bun venit, iar alții au întâmpinat ceva întârzieri în acest sens.
Practic, în termenii și condițiile bonusului este specificat că acordarea acestuia poate fi oprită în cazul în care mai multe persoane din aceeași familie, care locuiesc la aceeași adresă încearcă să obțină această promoție. De asemenea, înregistrarea unui nou cont de pe aceeași adresă de IP poate cauza probleme similare, așa că este de datoria ta să te asiguri că nu încalci vreuna dintre aceste condiții.
Vestea bună este că această promoție poate fi accesată și dacă efectuați depunerea prin SKRILL.

Pariază pe cele mai mari cote

PariuriX - SportulAradean (2)

Dacă ești un parior experimentat și confrunți mereu cotele diferitelor case de pariuri pentru a specula diferențele dintre ofertele acestora, Betano îți va produce o surpriză de proporții. Aici găsești zilnic pariuri cu marjă de câștig 0 (adică agenția nu reduce cotele procentual și nu-și oprește nici un comision) la câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei.
Cotele cu payout 100% sunt marcate printr-un cerc portocaliu pe care este scris 0%.

Aplicația cu comandă vocală

Dacă ai un dispozitiv pe care rulează sistemul de operare iOs (iPhone sau un iPad), descărcă aplicația Betano și vei putea naviga prin meniurile platformei chiar și plasa pariuri prin comandă vocală.
Rostești numele echipei și miza dorită, iar aplicația efectuează operațiunea solicitată și îți afișează doar butonul de confirmare (ca măsură de siguranță, pentru a evita posibilele nesincronizări), pe care trebuie să-l apeși pentru a paria. Așadar, este nevoie doar de un singur click pentru a plasa pariurile dorite.

Profită de toate promoțiile

PariuriX - SportulAradean (1)

La Betano există și bonusul pentru pariuri multiple, care se acordă pentru biletele care conțin între 4 și 10 selecții, iar valoarea sa maximă se ridică la 50%.
De asemenea, promoția Pierdere la limită îți rambursează miza în cazul în care un singur pariu pe bilet este pierzător (în cazul biletelor cu cel puțin 4 selecții, care au cote minime de 1.65). Citește cu atent termenii și condițiile promoției pentru a vedea care sunt sporturile și ligile pentru care oferta este valabilă.
Dacă obișnuiești să pariezi pe scor exact sau pe pariurile de tip pauză/final, promoția Miza înapoi la 0-0 o să te încânte! Practic, vei fi rambursat dacă pariurile tale sunt câștigătoare, atunci când meciurile se încheie fără gol marcat, dacă ai mizat pe respectivele tipuri de pariu.

Liga 1 live video

Dacă ai cel puțin 0.5 RON în cont, vei putea vedea meciurile din Liga 1 online în format live video, atât de pe computer, cât și de pe mobil (doar prin aplicația iOs). Ține cont că depunerea minimă la acest operator este de numai 20 RON, iar printre metodele acceptate se regăsește și Skrill.

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Adrian BM

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015
Scroll To Top