FC Zalău îşi pierde preşedintele executiv, după nici două săptămâni! | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 10:01
NEWS
You are here: Home / .Salaj / FC Zalău îşi pierde preşedintele executiv, după nici două săptămâni!

FC Zalău îşi pierde preşedintele executiv, după nici două săptămâni!

FC Zalău îşi pierde preşedintele executiv, după nici două săptămâni!

În urma unor discuţii contradictorii cu celelalte persoane din conducere, fostul arbitru divizionar a renunţat la postul  pe care l-a ocupat la FC Zalău din 16 ianuarie 


Mutările din staff-ul administrativ de la FC Zalău, care au fost anunţate încă din toamna anului trecut s-au oficializat la începutul acestui an. Astfel, în data de 16 ianuarie, Doru Matei a fost numit preşedinte executiv la FC Zalău, funcţie pe care însă a ocupat-o mai puţin de două săptămâni.
Se pare că fostul arbitru a avut ceva discuţii contradictorii cu unele persoane din conducere, astfel că potrivit vicepreşedintelui Adrian Jugrestan, Doru Matei şi-a anunţat demisia.

De fapt, Doru Matei nu a fost prezent nici la conferinţa de presă de marţi, ceea ce ne-a făcut să credem că între cele două părţi a avut loc o ruptură. “Doar o singură persoană a mai făcut parte din conducere clubului  pentru o perioadă scurtă de timp, este vorba de Doru Matei. În urma unor discuţii contradictorii, el şi-a anunţat vineri demisia, iar preşedintele Ioan Morar a acceptat-o”, a declarat Adrian Jugrestan.

Tot legat de ultimele speculaţii în cadrul conducerii de la FC Zalău, să spunem că Gabriel Magdaş va ocupa în continuare funcţia de director executiv. Pe acest subiect, acţionarul Alin Demle a ţinut să facă o precizare.
“Banii care s-au cheltuit cu persoanele din staff-ul administrativ, fără doar şi poate vor fi diminuaţi chiar până la minim. Preferăm ca acei bani să meargă la jucători, fiindcă ei sunt cei care pot aduce rezultate într-un timp scurt”, a spus acţionarul.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Adrian BM

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015