Florentina Marincu, premiată de Consiliul Local Deva | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 9:49
NEWS
You are here: Home / .Hunedoara / Florentina Marincu, premiată de Consiliul Local Deva

Florentina Marincu, premiată de Consiliul Local Deva

Florentina Marincu, premiată de Consiliul Local Deva

Medalia de bronz obţinută de atleta Florentina Marincu la Campionatul European de seniori nu a fost ignorată de autorităţile locale devene. Astfel, sportiva de la CNS Cetate Deva şi antrenorul său, Nicolae Alexe, au fost premiaţi de către Consiliul Local din municipiul reşedinţă al judeţului Hunedoara.

Un gest frumos al municipalităţii

După titlul de cetăţean de onoare al Devei, acordat acum aproape doi ani, autorităţile locale din municipiul reşedinţă al judeţului Hunedoara au avut un nou motiv să o răsplătească pe atleta Florentina Marincu şi pe antrenorul său, Nicolae Alexe. Astfel, medalia de bronz obţinută de sportiva de 19 ani la Campionatul European de atletism în sală i-a adus acesteia un premiu de 4000 de lei din partea Consiliului Local Deva. De asemenea, antrenorul Nicolae Alexe a fost recompensat cu suma de 2000 de lei. Evenimentul s-a desfăşurat ieri, în sala de şedinţe a Primăriei Deva, unde a fost convocată o şedinţă extraordinară în care toţi consilierii prezenţi au votat afirmativ. „O felicit pe Florentina Marincu pentru performanţa sa, care vine după alte două obţinute la campionatului mondial de cadeţi şi de asemenea îl felicităm pe Nicolae Alexe, antrenorul fără de care aceste performanţe nu ar fi avut loc. În numele consilierilor şi al devenilor vă mulţumim”, a spus primarul Petru Mărginean.

Mihai Leu i-a oferit premiul

Marincu a primit premiul din mâna fostului campion mondial la box, Mihai Leu, invitat special la această şedinţă iar Nicolae Alexe a fost premiat chiar de către primarul Petru Mărginean. Vizibil emoţionată, Florentina Marincu speră ca în acest an să-i determine pe consilierii locali să-i mai acorde cel puţin două astfel de premii, având în vedere că va mai lua startul la două competiţii majore, europeanul de juniori şi mondialul de seniori, ambele în aer liber. „Sunt mândră că am primit acest premiu din mâna unui campion mondial de box. El ştie câtă muncă stă în spatele acestor performanţe. Sper ca ca cel puţin de două ori în acest an, domnii consilieri să aibă ocazia să mă mai premieze. La ambele competiţii îmi doresc medalii şi record personal, la europene sper să câştig”, a declarat Florentina Marincu. Campionatul European de juniori I se va desfăşura în perioada 16-19 iulie la Eskilstuna (Suedia) iar Campionatul Mondial de seniori în perioada 22-31 august la Beijing (China).

 

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Ovidiu Manastire

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015