Florentina Marincu, „regină” şi la juniorii I | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 9:47
NEWS
You are here: Home / .Hunedoara / Florentina Marincu, „regină” şi la juniorii I

Florentina Marincu, „regină” şi la juniorii I

Florentina Marincu, „regină” şi la juniorii I

După titlurile naţionale de seniori şi tineret şi cel balcanic de seniori, atleta de la CNS Cetate Deva a recidivat şi în finala Campionatului Naţional de sală pentru juniori I

Eleva lui Nicolae Alexe şi-a mai adăugat două titluri naţionale în probele sale favorite,  60 de metri liber şi săritura în lungime. Astfel, la proba de sprint, Marincu s-a impus cu timpul de 7,43 secunde, fiind urmată în clasament de Ioana Gheorghe (LPS Banatul – CSM Timişoara), care a alergat 7,58 secunde şi de Marina Baboi (LPS Buzău – Steaua Bucureşti), cu un timp de 7,64 secunde.

Sportiva din Şoimuş s-a impus mult mai clar la săritura în lungime, reuşind să-şi adjudece locul 1 cu un salt ce a măsurat 6,67 metri. Pe locul secund s-a clasat Georgiana Aniţei (SCM Bacău), care a sărit 6,10 metri iar treapta a treia a podiumului  fost ocupată de Andreea Teodorescu (CSŞ 6 Bucureşti – CSM Oneşti), cu o săritură de 5,81 metri.

La finalul acestei săptămâni, între 6 şi 8 martie, Florentina Marincu va lua parte la cea mai importantă competiţie de sală din acest an, campionatul european de seniori de la Praga.

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Ovidiu Manastire

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015