Golghetera Claudia Constantinescu ajunge la bisturiu | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 10:00
NEWS
You are here: Home / .Salaj / Golghetera Claudia Constantinescu ajunge la bisturiu

Golghetera Claudia Constantinescu ajunge la bisturiu

Golghetera Claudia Constantinescu ajunge la bisturiu

Cea mai bună marcatoare de la HC Zalău se pregăteşte de o intervenţie chirurgicală la umăr şi care ar putea-o pune pe bară timp de un sezon!? Operaţia va avea loc vineri, la o clinică medicală din Békéscsaba


Chiar dacă nu am vrut să ştim de problemele de sănătate ale jucătoarei, realitatea a fost una cruntă. Claudia Constantinescu, cea mai bună marcatoare a celor de la HC Zalău, este accidentată grav. Diagnosticul medicilor este unul crunt: ligament dezlipit de omoplat, ceea ce înseamnă cel puţin o jumătate de an de absenţă de pe semicerc, dacă nu cumva chiar un întreg campionat!?

Altfel spus, gruparea condusă de Gheorghe Tadici îşi poate lua “ADIO” de golghetera ei pentru sezonul 2016 – 2017, într-un moment în care şi Costică Buceschi anunţa că handbalista în vârstă de 22 de ani va intra în vizorul Naţionalei, pentru următoarele acţiuni.

Pericolul accidentării era iminent încă din finalul sezonului trecut, când ea a început să fie utilizată doar în faza de apărare. Probabil că operaţia era cea mai bună variantă încă din acea perioadă, dar Constantinescu a încercat să forţeze, iar în această vară handbalista a mers în cantonament şi a făcut pregătirea cu echipa. Mai mult, ea a fost inclusă în lot pentru acest sezon şi chiar a intrat în mai multe partide, tot în defensivă, fără să înscrie vreun gol.

Inevitabilul s-a întâmplat, astfel că jucătoarea Zalăului se pregăteşte de operaţia. Astfel, în cursul zilei de vineri, ea va suferi o intervenţie chirurgicală în Ungaria, mai exact la o clinică de specialitate din Békéscsaba.

Specialiştii spun că perioada de absenţă ar putea ajunge până la un an, însă ei au garantat că Claudia Constantinescu va mai juca handbal de performanţă. Nouă nu ne mai rămâne decât să-i urăm putere în acest moment greu al vieţii, sănătate şi să o revedem cu poftă de gol în faţa porţilor adverse.

În final, să mai spunem că contractul handbalistei cu HC Zalău va expira în vara anului viitor, însă o clauză prelungeşte înţelegerea cu aceeaşi perioadă în care ea nu a fost aptă de joc din cauza accidentării.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Adrian BM

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015