La 90 de minute de primul European! | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 10:01
NEWS
You are here: Home / .Cluj / La 90 de minute de primul European!

La 90 de minute de primul European!

La 90 de minute de primul European!
 „Tricolorele” abordează cu mult optimism returul de la Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 18.00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, după ce în tur au „smuls” o remiză preţioasă

În barajul de calificare la Campionatul European, România are de înfruntat un adversar greu, dar are speranţe de a ajunge la turneul final, mai ales că în meciul tur din Portugalia a obţinut un rezultat care îi dă speranţe.
La Lisabona, România a remizat cu Portugalia, scor 0 – 0, după un meci disputat, cu ocazii la ambele porţi. Gazdele puteau deschide scorul încă din primele 10 minute, după ce au beneficiat de o lovitură de la 11 m. Claudia Neto a executat de la punctul cu var, dar “portăriţa” Andreea Părăluţă a reuşit apoi să reţină balonul de pe linia porţii.
Prima ocazie a României a venit în minutul 25, când Maria Ficzay a reluat cu capul, dar puţin peste poartă.
În partea a doua, elevele lui Mirel Albon au devenit mai pragmatice și nu au mai riscat. Părăluță a avut o intervenție foarte bună în fața Dariei Silva, iar în prelungiri, România putea da lovitura, dar Morais a respins în corner șutul Laurei Rus.
Rezultatul a fost însă unul echitabil, dar acum urmează partida decisivă, pe care “tricolorele” o abordează cu mult optimism, returul urmând să aibă loc marţi, de la ora 18.00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.
“Nu a fost un meci tocmai reușit, dar rezultatul este echitabil. Am avut noroc la lovitura de la 11 metri ratată de gazde, dar și noi am avut oportunități de a înscrie. Am încredere în fete, meciul retur va fi diferit, publicul va fi de partea noastră și calificarea va veni! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis încurajări, îi așteptăm marți în număr cât mai mare la stadion”, a spus Florentina Olar, căpitanul echipei naţionale de fotbal feminine.
Să mai spunem că intrarea la meci este gratuită, iar biletele pot fi ridicate de la casieria arenei din Gruia în ziua meciului, între orele 11:00 – 18:00.

Portugalia – România 0 – 0

Portugalia: 15. Patricia Morais – 4. Silvia Rebelo, 5. Matilde Fidalgo, 7. Claudia Neto – cpt., 9. Ana Borges, 10. Ana Leite, 14. Dolores Silva, 15. Carole Costa, 18. Carolina Mendes, 19. Amanda da Costa, 20. Suzane Pires. Antrenor: Francisco Neto. Rezerve: 1. Jamila Marreiros, 3. Raquel Infante, 6. Patricia Gouveia, 8. Andreia Norton, 11. Tatiana Pinto, 13. Fatima Pinto, 16. Daria Silva
România: 1. Andreea Părăluță – 2. Andreea Corduneanu, 6. Maria Ficzay, 3. Lidia Hraviștiuc, 15. Olivia Oprea – 7. Raluca Sârghe, 8. Ștefania Vătafu, 4. Ioana Bortan, 10. Andreea Voicu – 14. Alexandra Lunca, 11. Florentina Olar -cpt. Antrenor:Mirel Albon. Rezerve: 12. Roxana Oprea, 5. Adina Giurgiu, 9. Laura Rus, 13. Beatrice Tărășilă, 16. Anamaria Gorea, 18. Mihaela Ciolacu, 22. Teodora Meluță


  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About Adrian BM

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015