Tigrii sunt la un pas de finală | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 9:51
NEWS
You are here: Home / .Mures / Tigrii sunt la un pas de finală

Tigrii sunt la un pas de finală

Tigrii sunt la un pas de finală

A mai rămas doar o z până la meciul trei al semifinalei cu Steaua CSM Eximbank Bucureşti. Toată suflarea baschetului mureşean este alături de echipă şi aşteaptă o victorie. Un 3-0 ar permite o mai temeinică pregătire a finalei finalelor. Ştim că nu trebuie să punem carul înaintea boilor dar echipa mureşeană este peste adversarii de mâine. Nu trebuie decât ca jucătorii să nu se culce pe o ureche şi să creadă că deja sunt calificaţi. Echipa are valoare, are bancă şi antrenori pe val. Un val în care spectatorii de mâine seară să se poată răcori.

Totodată, BC Mureş a pus în vânzare, începând de ieri, biletele pentru meciul al treilea al confruntării din cadrul semifinalei LNBM. Partida 3 dintre BC Mureş şi Steaua CSM Eximbank se va desfăşura miercuri, 6 mai de la ora 19,15 în Sala Sporturilor. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul clubului:
marţi între orele 12-15,30
miercuri 10 – 14 şi începând cu ora 16,00. până la începerea partidei.

Toată lumea în ALB sau ALBASTRU!
Conducerea Baschet Club Mureş roagă toţi suporterii echipei ca să vină la meciul trei al semifinalei LNBM, cel de miercuri, îmbrăcat în tricou sau cămaşă, bluză albă sau albastră. BC Mureş va înfrunta Steaua-CSM Eximbank Bucureşti în cea de a treia partidă din semifinala sezonului 2014-2015.

Sursă: Sportul Mureșan

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About admin

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015