Un atlet şi un voleibalist se bat pentru supremaţie la CSS Zalău | Sportul Ardelean – www.sportulardelean.ro2018/03/18 at 7:42
NEWS
You are here: Home / .Salaj / Un atlet şi un voleibalist se bat pentru supremaţie la CSS Zalău

Un atlet şi un voleibalist se bat pentru supremaţie la CSS Zalău

Un atlet şi un voleibalist se bat pentru supremaţie la CSS Zalău

În clasamentul celor mai buni sportivi din anul 2014, Rareş Bălean şi Raul Crecan se duelează de la distanţă pentru primul loc!

Conducerea de la Clubul Sportiv Şcolar din Zalău lucrează pentru întocmirea clasamentului pentru anul 2014. În acest an, bătălia pentru locul 1 este acerbă, astfel că directorul Marin Silaghi a solicitat ca antrenorii lor să trimită absolut toate rezultatele din acest an, deoarece diferenţa dintre cei doi sportivi este foarte mică!

Astfel, atletul Raul Crecan a avut un an bun încă de la grand-prix-ul de sală din februarie, în care elevul lui Nelian Ianchiş a ocupat locul 2 în cursa de 3.000m. Şi la grand-prix-ul în aer liber, acesta s-a clasat tot pe locul 2, la 1.500m. Mai apoi, la Campionatul Naţional de sală, atletul a cucerit medalia de bronz în cursa 800m, la cadeţi. La cros, Raul Crecan a ocupat locul 4 la juniori II şi locul 10 la juniori I. În tricoul lotului naţional, sălăjeanul nostru a ocupat locul 6 la Campionatul Balcanic, dar şi locul 11 la Trialul Olimpic European de la Baku!

Rezultate foarte bune a avut şi voleibalistul Rareş Bălean, cel care a devenit vicecampion naţional cu CS Volei Municipal Zalău şi cu care a semnat un nou contract! Şi în acest sezon, în care juniorul a „bifat” mai multe prezenţe, formaţia de la poalele Meseşului se află tot pe locul secund! Mai multe amănunte AICI.

  


Ti-a placut articolul ? Scrie un comentariu

About admin

Videoclipuri Noi Muzica Populara 2015